Easyn tuoteperhe tarjoaa helpon ratkaisun koko kiinteistön turvavalaistukseen

Kiinteistön turvavalaistusta suunnitellessa ja toteutettaessa tarvitaan usein erilaisia valaisimia. Monelle urakoitsijalle lienee tullut mieleen, varsinkin pienissä kohteissa, että ”olisipa olemassa yksi valaisin, jolla voisi toteuttaa koko kiinteistön turvavalaistuksen.” Easyn tuoteperhe tarjoaa nimensä mukaisesti helpon ratkaisun: samalla valaisinrungolla voidaan toteuttaa koko kiinteistön turvavalaistus.

Easy Line Lowbay on kustannustehokas turvavalaisin poistumisreiteille. Easy Combo on monipuolinen yhdistelmävalaisin, jota voidaan käyttää joko opaste- tai turvavalaisimena. Käännettävällä opasteella Easy Combo voidaan asentaa opastamaan ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Ilman opastetta Combo on heti valmis turvavalaisimeksi.

Kaikki Easy-tuoteperheen valaisimet on tehty käyttäen samaa valaisinrunkoa. Käytännöllisen muotoilunsa ansiosta Easy-valaisimet voidaan helposti pinta-asentaa tai puolittain uppoasentaa. Moneen tilanteeseen sopiva Easy vie vain vähän tilaa pakettiautossa ja sillä saa näppärästi päivitettyä turvavalaistuksen vaatimusten tasolle. Easy Combo on myös ehdoton tuote jälleenmyyjän hyllyyn.

 

Tutustu Easyn tuoteperheeseen:

Easy Line Lowbay -turvavalaisin poistumisreiteille >>

Easy Combo -yhdistelmävalaisin opaste- tai turvavalaisimeksi >>

p.s. Aiemmin tuntemasi Combo-yhdistelmävalaisin on nyt osa Easy-tuoteperhettä ja nimeltään Easy Combo.