MyTeknoware-pilvipalvelu yhdistettynä 7-sarjan keskukseen vie turvavalaistuksen uudelle tasolle

Jos vastuullasi on kiinteistöjen turvavalaistus, haluatko hoitaa asian helposti? Siten, että aikaa jää myös muuhun? Kun otat käyttöösi kaksikkomme, 7-sarjan turvavalokeskuksen ja MyTeknoware-pilvipalvelun, homma hoituu ja samalla luotsaat kiinteistöjesi turvavalaistuksen uudelle tasolle. 

Katso videolta, miten näppärästi homma hoituu

Teknoware Series 7 central battery unit and MyTeknoware cloudservice
Älykäs ja joustava keskusjärjestelmä

7-sarjan turvavalokeskus on tehokas ja joustava ratkaisu turvavalaistuksen toteuttamiseen keskikokoisissa ja suurissa kohteissa. Osoitteellinen 230 V järjestelmä joustaa tarpeidesi mukaan, joten keskus on aikaa kestävä, ympäristöystävällinen valinta. Kosketusnäytöllinen ja käyttäjäystävällinen keskus on helposti integroitavissa kiinteistöautomaatiojärjestelmään ja MyTeknoware-pilvipalveluun.

MyTeknoware-pilvipalvelu etähallintaan

MyTeknoware on turvavalaistuksen etähallinnan mahdollistava pilvipalvelu, jonka avulla voidaan hallinnoida lukemattomien kiinteistöjen turvavalaistusta yhdestä portaalista. Pilvipalvelu voidaan liittää sekä keskusakusto- että yksikkövalaisinjärjestelmiin. MyTeknowaren käyttöön tarvitset vain internet-yhteyden sekä puhelimesi tai tietokoneesi.

Yhdistelmä tuo säästöä ajassa ja kustannuksissa

Yhdistämällä 7-sarjan turvavalokeskuksen MyTeknoware-pilvipalveluun, saat molempien järjestelmien edut käyttöösi. Näet turvavalaistusjärjestelmiesi tilan ajasta ja paikasta riippumatta. Teknologia helpottaa järjestelmän ylläpitoa ja huoltoa monin tavoin: pilvipalvelusta näet esimerkiksi laitteen tilan ja tyypin sekä sijainnin kiinteistössä. Näin tiedät tarvittavat varaosat etukäteen, ja säästyt turhilta tarkastuskäynneiltä. 7-sarjan keskukset ja MyTeknoware-pilvipalvelu on mahdollista hankkia myös erikseen.

Haluatko kuulla lisää?

Teknowaren älykkäillä tulevaisuuden turvavalaistusjärjestelmillä säästät sekä aikaa että rahaa. Mikäli haluat kuulla lisää, Mikko Pönkänen (etunimi.sukunimi@teknoware.com) Turvavalaistusmyynnistämme auttaa mielellään ja antaa lisätietoja. Meiltä löytyy myös laajalti ratkaisuja muihin kohteisiin. Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä Mikkoon, niin jatketaan keskustelua.

Tutustu tarkemmin ratkaisuihimme



MyTeknoware-pilvipalvelu »



TKT75-keskus »

TKT76-keskus »

TKT77-keskus »

TKT78-keskus »