Uusi liiketoiminta tuo etuja bussiasiakkaillemme

Olemme perustaneet uuden bussiliiketoiminnan, jonka ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja nopeammin. Uusi Bus & Coach Division tarjoaa laadukkaita valaistus- ja sisustusratkaisuja linja-auto- ja erikoisajoneuvomarkkinoille globaalisti. Liiketoimintajohtajana toimii pitkän linjan teknowarelainen, Jukka Kärkkäinen.

Entistä parempaa asiakaspalvelua globaalisti

Tarjoamme sisävalaistus- ja sisustusratkaisuja linja-auto- ja erikoisajoneuvoihin asiakastoiveiden mukaisesti. Myyntiyksikkömme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Puolassa, Englannissa, Yhdysvalloissa sekä Malesiassa. Toimimme globaalisti, mutta lähellä asiakasta. Uuden liiketoiminnan vetäjä, Jukka Kärkkäinen, kertoo muutoksen tuovan asiakkaille monia etuja: ”Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko projektin ajaksi globaalisti toimivan, erittäin ammattitaitoisen asiakaspalvelu- ja suunnittelutiimimme sekä yhteyshenkilön, joka on usein lähimmässä yksikössämme. Näin voimme tarjota palvelua kaikissa vaiheissa lähellä asiakasta, ja vastaamme asiakastarpeisiin tehokkaammin, ottaen huomioon myös paikalliset ja asiakaskohtaiset vaatimukset.”

Liiketoimintajohtajan esittely ja ajatuksia tulevasta

Jukka on aloittanut työuransa Teknowarella vuonna 2004. Siitä lähtien hän on toiminut kansainvälisissä tehtävissä niin projektipäällikkönä, myynnistä vastaavana aluepäällikkönä kuin ulkomaanviennin tiimipäällikkönäkin. Jukka on nyt asunut USA:ssa lähes kolme vuotta, jossa hän on toiminut Teknowaren USA:n yksikön myynnistä ja projekteista vastaavana johtajana. Tällä hetkellä Jukka hoitaa uutta tehtäväänsä USA:sta käsin. Elokuussa hän muuttaa perheensä kanssa takaisin Suomeen, ja hänen työpisteensä tulee sijoittumaan pääkonttorillemme Lahteen.

Maailmanlaajuinen taloustilanne on haastava koronapandemian vuoksi, mutta Jukka näkee tilanteen valoisana: ”Maailmanlaajuiset päästövähennystavoitteet edellyttävät joukkoliikenteen kehittämistä sekä sähköistämistä, ja takaavat sen, että tarvetta uusille linja- sekä erikoisajoneuvoille tulee olemaan myös jatkossa. Odotan innolla työskentelyä asiakkaiden kanssa, joista monet ovat tuttuja vuosien varrelta. Yhteistyössä olemme kaikki rakentamassa valoisampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta”, Jukka summaa ajatuksiaan.