UUTUUS: Teknoware Vision on monikäyttöinen ja korkealaatuinen junan ajovalo

“Miksi ette tee raideliikenteen ulkovaloja, kun teette niin hyviä sisävaloja?” Tämä asiakkaan heittämä kysymys jäi vaivaamaan tuotekehityspäällikkö Tuomas Koiviston mieltä muutama vuosi sitten. Asiasta keskusteltiin uustuotekehitysosaston kesken ja niin kehitystyö päätettiin aloittaa. “Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on raideliikenteen valaistusratkaisuista globaalia ymmärrystä sekä huipputason osaamista talon sisällä, joten miksipä ei?”, Tuomas summaa.

Teknowaren laaja-alainen osaaminen ja kokemus valaisinten suunnittelusta ja toteutuksesta yhdistettiin visuaaliseen ulkoasuun ja tuloksena syntyi ainutlaatuinen visio – Teknoware Vision. Se on kirkas, monikäyttöinen valaisin nykyaikaiseen raideliikenteeseen. Vision täyttää kaikki Euroopan rautateiden ajovalovaatimukset. Modernin ja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta valaisin on tasalaatuinen sekä erittäin tehokas ja luotettava valonlähde.

Tuomas Koivisto on tyytyväinen lopputulokseen: "Voimme seistä ylpeänä Visionin takana. Se on tyylikäs, kompakti ja kustannustehokas vaihtoehto, joka varmistaa hyvän näkyvyyden kiskoilla kaikissa tilanteissa."

Lue lisää Visionista (vain englanniksi) »