Uutuus: tyylikästä mustaa myös turvavalaistukseen

Sisustuksessa on yleistynyt viime vuosina tyylikkään mustan värin käyttö. Toisaalta mustaa ja tummia värejä käytetään paljon tunnelman luomiseen julkisissa tiloissa, esimerkiksi ravintoloissa ja elokuvateattereissa. Kasvanut kysyntä on näkynyt myös meillä Teknowarella.

Vakiovalikoimamme sisältää nyt valkoisen lisäksi mustia muovirunkoisia opaste- ja turvavalaisimia. Ne sulautuvat täydellisesti mustaan tai tummanpuhuvaan sisustukseen tai tuovat tarvittaessa kontrastia muuten vaaleisiin tiloihin.

Aiemmin mustat valaisimet ovat olleet saatavilla RAL-väreillä maalattuina erikoistilauksesta. Nyt vakiotuotteisiin kuuluvien mustien valaisinten runko tehdään mustasta muovimateriaalista. ”Halusimme vastata kysyntään ja tarjota asiakkaillemme tyylikästä mustaa lyhyellä toimitusajalla. Asiakkaat saavat mustat tuotteemme ’suoraan hyllystä’ ilman maalauksen vaatimaa lisätoimitusaikaa”, kotimaan aluepäällikkö Mikko Pönkänen valottaa.

Tuotevalikoimastamme löytyvät myös yhteensopivat, mustat lisätarvikkeet. Tarjoamme edelleen vakioväriemme lisäksi myös muita opaste- ja turvavalaisimia RAL-väreissä erikoistilauksesta.

Tutustu tuoteperheisiin, joista saat mustat vakiovärit valkoisen lisäksi. Mustat valaisimet tunnistat T-kirjaimesta tuotekoodin perässä.

Opastevalaisintuoteperheet

Opas 80 -opastevalaisin

Opas 81 -opastevalaisin

Opas 90 -opastevalaisin

Pinta-asennettavat turvavalaisimet

Linespot II: Lowbay

Linespot II: Midbay

Zonespot II: Lowbay

Zonespot II: Midbay

Zonespot II: Highbay