Sisäkatot

Nykyaikaisen linja-auton tai erikoisajoneuvon sisäkatossa on yhteen sulautettuna kaikki turvalliseen ja miellyttävään matkustamiseen vaaditut ominaisuudet valaistuksesta ilmastointiin. Otamme täyden vastuun sisustusratkaisuistasi ja suunnittelemme ne tarpeidesi mukaan, kaikki näkökohdat huomioiden.

Kattoratkaisumme ovat erittäin kestäviä, kevytrakenteisia ja tyylikkäitä. Valaistus voi olla suoraa tai epäsuoraa. Voimme esimerkiksi toteuttaa LED-paneeleilla valaistun keskikaton, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Sisäkattojen ulkopinnat ovat aina kestävää korkeapainelaminaattia (HPL). Paneelirunko voidaan tehdä kokonaan korkeapainelaminaateista tai kevyemmästä vaahtorakenteesta. Paneelit on suunniteltu kestämään kaikkea kovista iskuista kuumuuteen ja tärinään tiukkojen vaatimusten täyttämiseksi. Paneelipinnat on helppo pitää puhtaana. Tarjoamme laajan valikoiman värejä ja pintakuviointeja, joten katto voidaan räätälöidä ajoneuvosi sisustusta vastaavaksi.

Ominaisuudet

Ympäristöä säästävä - Kevyiden kattopaneelien ansiosta ajoneuvo on kevyempi: polttoainekustannuksia voidaan pienentää ja kyytiin voidaan ottaa enemmän matkustajia. 

Kestävä - Vahvat paneelit on suunniteltu kestämään kaikkea kovista iskuista kuumuuteen ja tärinään.

Tyylikäs - Muoto, pintakuviointi ja väri voidaan räätälöidä ajoneuvon sisustusta vastaavaksi.

Erinomaiset puhdistusominaisuudet - Paneelipinnat on helppo pitää puhtaana: jopa mustetahrat, graffitit ja värjäytymät voidaan puhdistaa.

Monikerroksinen rakenne - Korkeapainelaminaattipaneelit (HPL) koostuvat useista kerroksista. Pinta kestää hyvin kulutusta, iskuja, kuumuutta ja tahroja. Sisärakenteen ansiosta paneeli on luja ja joustava.

Esimerkkejä tuotteistamme

Valaistu keskikatto
Ilmastointikanavat ja valaistusjärjestelmä
Muotoillut kulmapaneelit ja valaistusjärjestelmä
Suora ja epäsuora kattovalaistus

Olipa tarpeesi suuri tai pieni, saat toimituksen nopeasti lähimmältä tuotantolaitokseltamme. Kun valitset meidät, saat kaikki yhdeltä kumppanilta – kaiken suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen yhdellä sopimuksella.