Kiinteistöjen turvavalaistus

Toimivuus on turvavalaistuksen elinehto. Asiakkaillemme luottamus merkitsee kuitenkin paljon enemmän. Se on perusta heidän uskolleen tuotteidemme ja toimintamme laatuun.

Jatkuvan tuotekehityksen rinnalla luomme uusia ratkaisuja erilaisten ympäristöjen turvallisuuden parantamiseksi. Toimintamme ydin on tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka lisäävät käyttökohteen toimivuutta ja turvallisuutta. Tuotteidemme laatu perustuu katkeamattomaan tuotantoketjuumme. Tuotteen suunnittelusta valmiiseen valaisimeen, jokainen vaihe on omissa käsissämme. Jokainen Teknoware-tuote on valmistamamme ja takaamamme. Ja juuri se on – nyt ja tulevaisuudessa – menestyksemme avain.

Mitä turvavalaistuksella tarkoitetaan?

Turvavalaistus on yksi kiinteistön tärkeimmistä turvallisuusjärjestelmistä. Turvavalaistus mahdollistaa esimerkiksi töiden turvallisen lopettamisen hätätilanteessa valaisemalla kiinteistön sisätilat, ja turvallisen kiinteistöstä poistumisen poistumisvalaisimia seuraamalla. Turvavalaistuksen tulee aina olla itsenäinen järjestelmänsä, jolloin se ei ole riippuvainen rakennuksen tavallisen sähköverkon toiminnasta. Sähkökatkon aikana turvavalaisimet syttyvät automaattisesti ilman viivettä, ja opastevalaisimet pysyvät valaistuina. Turvavalaistuksen tulee olla toiminnassa ja valmiina käyttöön aina kun kiinteistössä on ihmisiä. Turva- ja opastevalaisimet, eli turvavalot ja merkkivalot, ovat tärkeä, näkyvä osa kiinteistön poistumisturvallisuutta.

Turvavalot ja suorituskyky

Turvavalaistuksen suorituskyvyn on oltava aina sille laissa määritellyllä vaatimuksenmukaisella tasolla. Tästä ei voida tinkiä esimerkiksi energiankulutuksen tai kustannussäästöjen takia. Opastevalojen tulee olla selvästi havaittavissa sähkökatkon aikana, mutta myös esimerkiksi päivänvalossa tai yleisvalaistuksen ollessa päällä. Yleisvaloa antavien turvavalojen tulee valaista kiinteistön tilat riittävällä valoteholla, mutta kuitenkin niin, ettei liiallista häikäisyä tai kontrastia pääse syntymään. Ainoa tapa varmistaa tuotteiden vaatimustenmukaisuus on mitata tuotteet asianmukaisilla, standardinmukaisilla mittalaitteilla. Kaikki turvavalomme, opastevalomme ja turvavalokeskukset täyttävät niille asetetut standardit. Teknowaren tuotteista saat myös aina pyytäessäsi mittaustulokset, ja tarvittavat dokumentit.Teknowaren turvavalotuotteet

Yli 45 vuoden kokemuksella turvavalaisimia valmistava Teknoware on yksi maailman johtavista turvavalaisinvalmistajista. Teknowaresta on tullut merkittävä kansainvälinen teknologinen innovaattori rakennusten, laivojen ja muiden vastaavien kohteiden turvavalaistuksen kehittämisessä. Turvavalaistustuotteemme kattavat poistumisvalaisimet, turvavalaisimet, hallintaelektroniikat, keskusakustojärjestelmät, turvavalaistuksen valvontajärjestelmät ja –ohjelmistot, varaosat ja paljon muuta.

Koska suunnittelemme ja valmistamme sekä elektroniset komponentit että lopputuotteet omalla tehtaallamme Lahdessa, voimme aina taata tuotteen laadun pienintä yksityiskohtaa myöden. Erityisen haastaviin kohteisiin olemme jopa suunnitelleet räätälöityjä tuotteita ja turvavalaistusjärjestelmiä. Asiakkaamme voivat näin hyötyä laajasta asiantuntemuksestamme ja kokemuksestamme.

TURVAVALAISTUSJÄRJESTELMÄN VALINTA, Yksikkövalaisimet vai keskusakustojärjestelmä?

Turvavalaistus voidaan toteuttaa kahdella eri menetelmällä: joko yksikkövalaisimista koostuvana järjestelmänä, jossa akusto on hajautettu, tai turvavalokeskuksen avulla toteutettuna järjestelmänä, jossa akusto on keskitetty.

Teknowaren mallistosta löydät kattavan valikoiman tuotteita molemmista kategorioista, kaikenlaisiin ja kokoisiin kohteisiin, aina yksittäispakatuista opaste- ja turvavaloista keskitetysti valvottuihin keskusakustojärjestelmiin jotka koostuvat tuhansista turvavalaisimista. Tuotteiden suunnittelu vaihtelee tyylikkäistä design-valaisimista erikoisvahvoihin turvavalaisimiin jotka on tarkoitettu kestämään haastavimmatkin olosuhteet ja ympäristöt.

KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME JA PALVELUSTAMME

Mikäli haluat lisätietoja Teknowaren turvavalaistustuotteista- ja ratkaisuista, ota meihin yhteyttä sähköpostilla emexit@teknoware.com, tai lue lisätietoja näiltä sivuilta. Asiantuntijamme auttavat mielellään Sinua kartoittamaan kiinteistösi turvavalaistustarpeet, ja suosittelevat kohteeseen parhaiten sopivaa järjestelmää.

Tilaukset, tarjoukset ja kyselyt

Teknowaren kotimaan turvavalaistusmyynti

Mikko Pönkänen: aluepäällikkö +358 50 3591770 | Myyntikoordinaattori: Miia Kivelä +358 505241122 | Myyntikoordinaattori: Kati Riikonen +358 50 3543174 | Sähköpostit: etunimi.sukunimi@teknoware.com
Puh: 
+358 (0)3 883 020

Lähetä sähköpostia

Kiitos viestistäsi, vastaamme siihen mahdollisimman pian.