Integroitu päävalaistus

Toiminnallinen ja nykyaikainen päävalaistus luo turvallisuutta ja lisää matkustusmukavuutta niin päivällä kuin yölläkin. Toteutamme ratkaisut toiveidesi mukaan, tai voit halutessasi hankkia myös pieniä määriä vakiovalaistustuotteitamme.

Päävalaistus voidaan toteuttaa suoralla tai epäsuoralla valaistuksella. Saat meiltä täysin valaistut, LED-paneeleilla toteutetut sisäkatot, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Laajasta valikoimastamme löydät vaihtoehtoja valaistuksen hallintaan luodaksesi halutun tunnelman eri tilanteisiin ja vuorokaudenaikoihin. Ajoneuvon sisävalaistusta voidaan säätää ulkoisten valaistusolosuhteiden mukaan. Myös valaistusjärjestelmän värilämpötilan muuttaminen onnistuu ohjausjärjestelmämme kautta. Se voi olla osa aktiivista ohjausjärjestelmää tai erillinen valaistusominaisuus. Älykkäillä valaistuksen ohjausyksiköillä voidaan määritellä, miten valaistus jaetaan ajoneuvon sisällä. Valaisinjärjestelmämme voidaan kytkeä suoraan ajoneuvon ohjausjärjestelmään tai toimintoja voidaan ohjata tarjoamillamme lisäkomponenteilla.

Tutustu myös sisustusratkaisuihimme. Yhdistämällä kaksi osaamisaluettamme, valaistuksen ja sisustusrakenteet, toteutamme sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Prosessi on joustava, sillä se on omissa käsissämme. Olipa tarpeesi suuri tai pieni, saat toimituksen nopeasti lähimmältä tuotantolaitokseltamme. Kun valitset meidät, saat kaiken suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen yhdellä sopimuksella.

OMINAISUUDET

Älykäs valaistus - Älykkäillä valaistuksen ohjausyksiköillä voidaan määritellä, mitä ominaisuuksia sisävalaistukseen halutaan liittää ja miten valaistus jaetaan ajoneuvon sisällä. Monipuoliset ominaisuudet tarjoavat useita vaihtoehtoja asiakaskohtaisen, älykkään valaistuksen toteuttamiseksi.

Aktiivisäädin - Ajoneuvon sisävalaistusta voidaan säätää ulkoisten valaistusolosuhteiden mukaan.

Sensorit - Järjestelmämme voidaan kytkeä suoraan ajoneuvon ohjausjärjestelmään tai toimintoja voidaan ohjata tarjoamillamme lisäkomponenteilla.

Himmennys - Lisää matkustusmukavuutta, turvallisuutta ja näkyvyyttä sekä auttaa matkustajia liikkumaan turvallisesti ajoneuvon sisällä. Himmennyksellä voidaan vähentää heijastuksia ja energiankulutusta sekä lisätä valaisinten käyttöikää.

Värilämpötilan säätö- Värilämpötilaa voidaan säätää esimerkiksi vuorokaudenajan tai ulkolämpötilan mukaan.

Yövalaistus - Lisää turvallisuutta ja luo miellyttävän ilmapiirin. Yövalaistus voi olla punaista, vihreää, sinistä, keltaista tai himmeän valkoista.

RGBW-valaistus - Ajoneuvon tunnelmaa voidaan muuttaa värivalaistuksen avulla. Sillä voidaan toteuttaa esimerkiksi urheilujoukkueen brändi-ilmeen mukainen värisävy fanibussiin.

Esimerkkejä tuotteistamme

  • Valaistu keskikatto
  • Kattovalaistus RGBW-säädöllä
  • Valaistuksen segmentointi (esimerkiksi RGBW)
  • Ilmastointikanavat ja valaistusjärjestelmä
  • Muotoillut kulmapaneelit ja valaistusjärjestelmä
  • Suora ja epäsuora kattovalaistus