Väli- ja sivuseinäpaneelit

Sisäänkäynnin ja matkatavarasäilytyksen materiaaleilta vaaditaan erityistä kestävyyttä, sillä ne joutuvat jatkuvasti alttiiksi kovalle käytölle ja hankaukselle. Väli- ja sivuseinäpaneelien ulkopinnat ovat aina kestävää korkeapainelaminaattia (HPL). Paneelirunko voidaan tehdä kokonaan korkeapainelaminaateista tai kevyemmästä vaahtorakenteesta. Paneelit on suunniteltu kestämään kaikkea kovista iskuista kuumuuteen ja tärinään tiukkojen vaatimusten täyttämiseksi. Paneelipinnat on helppo pitää puhtaana. Tarjoamme laajan valikoiman paneelivärejä ja pintakuviointeja, joten väli- ja sivuseinäpaneelimme voidaan räätälöidä ajoneuvosi sisustusta vastaavaksi.

Saat meiltä suoria ja muotoiltuja sivuseinäpaneeleja. Muotoiltujen sivuseinäpaneelien avulla asennukseen tarvittavien komponenttien määrää voidaan vähentää. Muotoillut sivuseinät ovat myös huolitellun näköiset: paneelit sulautuvat saumattomasti ikkunoihin ilman ylimääräisiä muoviosia.

Ominaisuudet

Räätälöityä kestävyyttä - Suunniteltu kestämään kovaa käyttöä – kaikkea kovista iskuista tärinään.

Muotoillut sivuseinämät - Vähemmän asiakastyötä ja esteettisesti miellyttävämpi lopputulos.

Kevyt rakenne - Kevyiden paneelien ansiosta ajoneuvo on kevyempi: polttoainekustannuksia voidaan pienentää ja kyytiin voidaan ottaa enemmän matkustajia.

Monikerroksinen rakenne - Korkeapainelaminaatit (HPL) koostuvat useista kerroksista. Pinta kestää hyvin kulutusta, iskuja, kuumuutta ja tahroja. Sisärakenteen ansiosta paneeli on luja ja joustava.

Erinomaiset puhdistusominaisuudet - Paneelipinnat on helppo pitää puhtaana: jopa mustetahrat, graffitit ja värjäytymät voidaan puhdistaa.

Tyylikäs - Muoto, pintakuviointi ja väri voidaan räätälöidä ajoneuvon sisustusta vastaavaksi.

Esimerkkejä tuotteistamme

Sisäänkäynnin väliseinät
Matkatavarasäilytyksen seinämät
Sivuseinäpaneelit
Kevyet sivuseinät
Muotoillut sivuseinät

Olipa tarpeesi suuri tai pieni, saat toimituksen nopeasti lähimmältä tuotantolaitokseltamme. Kun valitset meidät, saat kaikki yhdeltä kumppanilta – kaiken suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen yhdellä sopimuksella.