Valaistuksen erikoisratkaisut ja -sovellukset

Olemme sitoutuneet kattavaan palveluun ja tarjoamme ratkaisuja kaikkiin junissa esiintyviin käyttökohteisiin. Teknoware Extreme on tästä täydellinen esimerkki: kestävä ja luotettava valaisin, joka sopii erinomaisesti vaativaan käyttöön, kuten kynnyksiin ja käytäviin.

ESIMERKKEJÄ RATKAISUISTAMME

Ovialueen valaisimet – Valaisimet integroidaan ovipilareihin. Niihin voidaan sisällyttää erilaisia toimintoja, kuten ilmaisimet ovien avaamiseen ja sulkemiseen, ovi pois käytöstä -ilmaisimet tai ilmaisimet osoittamaan liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja ovia. Nämä toiminnot toteutetaan käyttämällä RGB-LED-valoja ja pääohjausyksiköitä.

Erilliset päävalaisimet – Erillisiä päävalaisimia voidaan asentaa paikkoihin, joissa tarvitaan erityistä valaistustehoa, kuten oviauloihin ja WC-käytäville. Renovointiprojekteissa saattaa myös olla vaunuja, joihin yhtenäisten valolinjojen asennus ei onnistu vaunujen rakenteiden vuoksi. Valaistusyksiköt voidaan suunnitella tilan, tyylin ja valaistustason suhteen kohteeseen sopiviksi. 

Lukuvalot – Voit valita modulaarisen valaistuksen tai yksiköistä koostuvat lukuvalot. Yksikkövalaisimet takaavat tasapainoisen valon jakaantumisen ja matalan pintalämpötilan. Modulaarisiin yksiköihin voidaan sisällyttää suunnattavat tai esisuunnatut lukuvalot, ilmanvaihtosuuttimet sekä virtakytkimet. Kaikissa lukuvaloissa on häikäisynesto, jotta niiden käyttö ei häiritse muita matkustajia.

Valaisimet vaativiin olosuhteisiin – Teknoware Extreme on kestävä ja luotettava valaisin, joka sopii täydellisesti vaativiin olosuhteisiin, kuten kynnyksiin ja käytäviin. Alumiinista valmistetun valaisimen kotelointiluokka on IP67, ja se kestää kovia iskuja. Siinä on kuusi erittäin kirkasta CSP-LED-valoa, joissa on kestävät optiset silikonilinssit. Ne takaavat turvallisen ja tehokkaan valaistuksen äärimmäisissä lämpötiloissa tai sääolosuhteissa työskentelyyn.