Hätävalaistus

Hätävalaistuksessa tärkeintä on luotettavuus. Hätätilanteessa hätävalaistuksen on toimittava, silloin kun muu valaistus ei enää toimi. Sähkövian tai sähkökatkon sattuessa hätävalaistus saa virran omasta akusta, eikä se ei ole riippuvainen junan muusta sähkönsyötöstä. 

Meiltä saat hätävalaistusratkaisut sekä yksikkö- että keskusakustolla toteutettuna, räätälöitynä mille tahansa markkinalle, täyttäen hätävalaistukselle asetetut maakohtaiset standardit. Hätävalaistus toteutetaan täysin tarpeidesi mukaan, ja valojen määrä ja sijoittelu voidaan tehdä vaunukohtaisesti. Kaikkien valaistusratkaisujemme valonlähteinä toimivat tehokkaat ja luotettavat LEDit.

OMINAISUUDET

Sertifioitu maailmanlaajuiseen käyttöön – Ratkaisumme ovat EN 50311-, EN 50121- ja EN 55015 -standardien radiohäiriöiden vaimennusta koskevien vaatimusten mukaisia.

Toimii sähkökatkon aikana – Hätätilanteessa varavirta otetaan yksikkövalaisimille valaisimen omasta akusta ja keskusakustovalaisimille joko junan akustosta tai valikoiduille hätävalaisimille omasta keskusakustosta.