Turvavalaisimet

Laadukkaat turvavalaisimet, niin yksikkövalaisimet kuin keskusakustovalaisimet, kaikenlaisiin kohteisiin ja ympäristöihin, yhdeltä maailman johtavista turvavalaisinvalmistajista.

MITÄ TURVAVALAISIMET OVAT?

Turvavalaisimet ovat valaisimia, jotka on tarkoitettu antamaan riittävä valaistus kiinteistölle hätätilanteessa. Turvavalaisimet toimivat normaalin sähkönsyötön pettäessä, ja syttyvät automaattisesti sähkökatkon sattuessa. Kaikkien turvavalaisimien tulee täyttää niille asetetut standardit paikallinen lainsäädäntö huomioon ottaen sekä luotettavuuden että valaisevuuden osalta.

TEKNOWAREN TURVAVALAISIMET

Teknoware tarjoaa laajan valikoiman turvavalaisimia lähes kaikenlaisiin kohteisiin, joissa turvavalaistusta vaaditaan. Kiinteistöihin, joissa turvavalaisimen ulkonäkö on tärkeä tekijä, kuten hotelleihin, lentokentille, ostoskeskuksiin, museoihin tai uudistuskohteisiin tarjoamme upotettuja LED turvavalaisimia, jotka on suunniteltu sopimaan sisustukseen, tai olemaan mahdollisimman huomaamattomia. Mallistostamme löytyy jopa valaisimia, jotka on suunniteltu upotettavaksi kaiteisiin tai portaiden sisälle.

Hankaliin olosuhteisiin, kuten metrotunneleihin, voimme toimittaa turvavalaisimia jotka kestävät haastavia lämpötilojen vaihteluita, kosteutta ja mekaanista rasitusta. Kohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa suoritustehoa, mallistostamme löytyy turvavalaisimia jotka pystyvät valaisemaan kohteen riittävällä tasolla jopa 20 metrin korkeudesta. Haastavimpiin kohteisiin voimme suunnitella räätälöityjä ratkaisuja, jolloin turvavalaistuksen eri komponentit täyttävät kohteen vaatimukset täydellisesti.

Turvavalaisillemme on saatavilla kattavasti valonjakotaulukot ja Eulumdat light distribution –tiedostot, joilla turvavalaisimien käyttö kiinteistössä voidaan optimoida. Useita turvavalaisinmallejamme on saatavana useilla erilaisilla linsseillä, jotka jakavat valon tietyn malliselle alueelle, kuten käytävään tai esimerkiksi mahdollisimman laajalle alalle. Tämä on hyödyllistä turvavalaisimien määrän pitämiseksi mahdollisimman pienenä ja sähkönkulutuksen minimoimiseksi, mutta myös siksi, että näin voidaan minimoida haitalliset heijastumat ja häikäisy.

YKSIKKÖ- VAI KESKUSTURVAVALAISIN?

Mallistostamme löytyy laaja valikoima sekä yksikkö- että keskusturvavalaisimia. Yksikköturvavalaisimet ovat turvavalaisimia, jotka sisältävät oman varavirtalähteen. Tällaiset valaisimet on helppo asentaa pienempiin kiinteistöihin, ja yhdistämällä modernin LED-teknologian, super-kondensaattorit ja langattoman valvontajärjestelmän, voidaan myös suuria turvavalaistusjärjestelmiä toteuttaa yksikkövalaisimilla. Tämä mahdollistaa modernien laadukkaiden turvavalaisimien käytön esimerkiksi uudistuskohteissa ilman lisäkaapeloinnin tarvetta.

Keskusturvavalaisimet vaativat toimiakseen myös turvavalokeskuksen. Turvavalokeskuksilla syötettävät turvavalaisinjärjestelmät vaihtelevat kohtuullisen pienistä vain yhden perus-keskuksen sisältävistä järjestelmistä suuriin osoitteellisiin järjestelmiin, jotka sisältävät automaattisia testitoimintoja ja etävalvonnan sekä turvavalokeskukselle että siihen kytketyille valaisimille.

Teknowaren turvavalaisimet komponentteineen suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Lahdessa.

 

Teknowaren turvavalaisinten mukana toimitetaan nykyisin standardin SFS 6000-5-56 mukaista, pyöreää turvavalaisintarraa, johon merkitään keskus, ryhmä ja valaisimen numero.

Turvavalaisintarra

Vanhoja, vihreällä pohjalla olevia Turvavalo-tarroja voi tarvittaessa tilata 8 kpl pakkauksessa tuotekoodilla PB09910 (sähkönumero 4282321)

Lisätiedot ja tarjoukset - Turvavalaisimet