Raideliikenteen ratkaisut

Mukavasti ja turvallisesti perille

Meiltä saat kattavat valaistus- ja sisätilaratkaisut, jotka täyttävät junamatkustajien tarpeet kaikkialla maailmassa ja tekevät matkustamisesta sujuvaa ja miellyttävää. Kun valitset meidät sisätilaratkaisujen toimittajaksi, vastuunjako on selkeä: me huolehdimme kaikesta. Meiltä saat kaiken LED-valaistuksesta paneeleihin, joten et tarvitse muita kumppaneita. Olemme älykkään valaistuksenohjauksen edelläkävijä, ja edistyneet ratkaisumme tarjoavat junamatkustajille ensiluokkaisen kokemuksen. 

Yli 30 vuoden aikana kertyneen asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota luotettavia sekä laadultaan ja toteutukseltaan yhdenmukaisia ratkaisuja. Kuuntelemme asiakkaitamme ja räätälöimme ratkaisumme asiakastarpeiden mukaan. 

Ratkaisumme täyttävät kaikki asiaankuuluvat määräykset muun muassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Yrityksemme täyttää ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien vaatimukset, mikä takaa ratkaisujemme turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Ymmärrämme myös tehokkaan projektijohtamisen merkityksen asiakkaille. Kansainvälisiin projektijohtamisen standardeihin perustuva Teknoware Gateway -projektijohtamismallimme takaa, että suunnittelu ja läpivienti toteutetaan jokaisessa projektissa yhdenmukaisesti, virstanpylväs kerrallaan. Saat aina yhtä erinomaista palvelua projektin vaiheesta tai yhteyshenkilöstä riippumatta – aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja toimitukseen.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt