Keskusakustojärjestelmät

Korkealaatuisia keskitetyllä virransyötöllä toteutettuja turvavalokeskuksia pohjoismaiden johtavalta turvavalaistusvalmistajalta. Tuotevalikoimamme kattaa keskusakustojärjestelmät pienistä, parinkymmenen valaisimen ja yhden turvavalokeskuksen järjestelmistä aina tuhansien valaisimien keskusvalvottuihin kokonaisuuksiin.

Mitä keskusakustojärjestelmä tarkoittaa?

Lyhyesti, keskusakustojärjestelmällä toteutettu turvavalaistus tarkoittaa, että turva- ja poistumisvalaisimilla on yhteinen keskitetty varavirtalähde. Toisin sanoen, keskusakustojärjestelmän turvavalaisimet eivät sisällä omaa varavirtalähdettään, eli akkua tai superkondensaattoria. Keskusakustojärjestelmä mielletään usein suurempien kohteiden ratkaisuksi, mutta kun huolto, valvonta, ylläpito ja muut tekijät otetaan huomioon, saattaa jopa parinkymmenen valaisimen järjestelmä kannattaa toteuttaa keskitetyllä varavirranlähteellä.

Teknowaren keskusakustojärjestelmät ja -tuotteet

Teknoware tarjoaa laajan valikoiman tuotteita turvavalokeskusjärjestelmiin liittyen: turvavalokeskuksia, tarvikkeita, lisävarusteita ja varaosista, sekä kokonaisia järjestelmiä, jotka sisältävät kaiken tarvittavan haastavienkin kohteiden turvavalaistuksen toteuttamiseksi. Osoitteellisille keskusakustojärjestelmille on lisäksi tarjolla useita erilaisia keskitettyjä valvontajärjestelmiä ja etähallintaratkaisuja. Kaikki turvavalokeskuksemme ja niiden komponentit, sekä keskuksiin liittyvät tarvikkeet ja varaosat suunnitelllaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Lahdessa. Turvavalokeskukset valmistetaan aina tilauksesta, tilaajan tarpeiden mukaisesti. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen suorituskyvyn kustannustehokkaasti.

Miksi keskusakustojärjestelmä?

Keskusakustojärjestelmällä on joitain etuja yksikkövalaisimiin verrattuna. Ensinnäkin, koska valaisimet itse eivät sisällä varavirtalähdettä kuten akkua tai superkondensaattoria, putoaa järjestelmän sisältämien huoltoa vaativien komponenttien määrä merkittävästi. Tästä on erityisesti hyötyä esimerkiksi silloin, kun valaisimien akkujen luonnollinen kestoikä alkaa lähestymään – keskusakustojärjestelmässä akuston vaihtaminen tapahtuu keskitetysti, kun vain turvavalokeskuksien akustot vaihdetaan. Yksittäisvalaisimien kohdalla valaisimien varavirtalähteet tulee huoltaa yksitellen.

Osoitteelliset keskusakustojärjestelmät tarjoavat lisäksi monipuolisia vaihtoehtoja koko turvavalaistuksen keskitettyyn valvontaan. Keskusvalvonta voidaan esimerkiksi integroida talon omaan valvontajärjestelmään, jolloin turvavalaistuksen toiminta ja testaus ovat saumaton osa talon toimintaa. Tämä tekee valvonnasta helppoa ja nopeaa.

Lisäksi, koska keskusakustolliset valaisimet ovat rakenteeltaan yksinkertaisempia oman varavirtalähteen puuttumisen johdosta, ovat keskusakustolliset turvavalaisimet myös yksittäisvalaisimia edullisempia. Joskin keskusakustollisten valaisimien lisäksi tulee hankkia myös turvavalokeskus, voi kohteesta riippuen keskusakustollinen järjestelmä olla kustannustehokkaampi kokonaisratkaisu turvavalaistuksen toteuttamiseksi, etenkin kun huolto ja valvonta lasketaan mukaan kustannuksiin.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat lisätietoja Teknowaren turvavalokeskuksista ja keskusakustojärjestelmiin liittyvistä tuotteista tai keskusakkujärjestelmistä yleisesti, ota meihin yhteyttä sähköpostilla emexit@teknoware.com. Voit myös selata näitä sivuja, lisätä tuotteita tarjouskoriisi, ja lähettää meille tarjouspyynnön.

Lisätiedot ja tarjoukset - Keskusakustojärjestelmät