Älykäs päävalaistus

Olemme maailman johtava älykkäiden valaistusratkaisujen toimittaja. Aktiivisen ja älykkään valaistuksenohjauksen tarkoituksena ei ole vain tehdä vaikutusta matkustajiin, vaan sen avulla operaattorit voivat vähentää valaistuksesta aiheutuvaa energiankulutustaan jopa 50 prosentilla.

Laaja LED-valaistusratkaisujen valikoimamme sisältää runsaasti eri kokovaihtoehtoja sekä suoraan että epäsuoraan valaistukseen – tai näiden kahden yhdistelmään. Kun suunnittelemme sinulle sopivaa ratkaisua, valaistuksen ohjaus voidaan määritellä sinun tai loppuasiakkaan tehtäväksi tilanteen mukaan. Junien sisävalaisinten suunnittelussa käytetään apuna tehokasta 3D-mallinnusta, valaistustason simulaatioita, nopeita 3D-tulostettuja prototyyppejä sekä oikeankokoisia junamalleja.

Huomioimme myös valaistuksen vaikutuksen matkustusmukavuuteen ja lämpötilan kokemiseen. Valaistusratkaisumme ovat EU:n fotobiologista turvallisuutta koskevien säännösten mukaisia ja mahdollistavat tunnelmavalaistuksen ja himmennyksen mukauttamisen vuorokaudenaikojen mukaan. 

OMINAISUUDET

Säädettävät valkoiset sävyt – LED-valaisimien värilämpötila on valittavissa 3000–5000 K:n väliltä.

RGBW-värit – Värisävyä voidaan säätää tarpeidesi mukaan.

Asteittainen tai PWM-himmennysohjaus – Haluttu himmennystapa voidaan valita.

Yö- ja tunnelmavalaistuksen vaihtoehdot – Valaistus on sovitettavissa saumattomasti ympäristöön.

Hätävalaistusvaihtoehto – Integroituun valaistusratkaisuumme voidaan sisällyttää tarvittaessa hätävalaistusominaisuuksia.