After Sales

VARAOSIEN SAATAVUUS

Joukkoliikenteessä ajoneuvojen käyttöikä on yleensä kymmenestä vuodesta yli neljäänkymmeneen vuoteen. Käyttäjille ja huoltopalvelujen tarjoajille on tärkeää, että sopivia varaosia on saatavana koko tämän ajan. Teknoware on sitoutunut toimittamaan yhteensopivia varaosia koko niiden ajoneuvojen käyttöajan, joihin sen varaosia asennetaan. Vaikka mikään yritys ei tietenkään voi taata toimintansa jatkumista seuraavien 40 vuoden ajaksi, taloudellisesti vakailla yrityksillä, kuten Teknowarella, on keskimääräistä paremmat mahdollisuudet tämän sitoumuksen täyttämiseen.

KUNNOSSAPITO JA VALAISTUSMITTAUKSET

Teknoware on muutakin kuin valaistusjärjestelmien valmistaja. Tarjoamme myös huoltopalveluja toimittamillemme projekteille. Säännöllisen huollon lisäksi Teknoware pystyy tekemään laajoja valaistustason mittauksia, jotka auttavat havaitsemaan ja vaihtamaan heikentyneet valot. Tällainen kunnossapito on erityisen tärkeää LED-valojen tapauksessa, koska LED-valot harvoin menettävät tehonsa kokonaan, mutta niiden valoteho heikkenee huomattavasti käyttöiän myötä.

Erityisesti korjauskohteisiin Teknoware pystyy tarjoamaan mm. valaistusmittaukset sisältävän koeasennuspalvelun. Näin voidaan esimerkiksi varmistaa LED-valojen värilämpötilalla ja aktiivisella himmennystoiminnoilla saavutettavat edut ennen niiden lopullista uusimista.

AFTER SALES -OSASTOMME PALVELUKSESSANNE

Teknoware Oy, Suomi    rmavl@teknoware.com                       Puh. +358 3 883 020

Teknoware, Inc.,USA    CustomerService@teknoware.com        Puh. +1 203 878 8567