Teknowarelle platina-tason sertifikaatti Suomen Vahvimmat luottoluokituksessa

Teknoware Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina–tason sertifikaatti. Suomen Asiakastiedon myöntämän sertifikaatin voivat saada vain yritykset, jotka täyttävät sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Sertifikaatti on tunnustus yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä sekä merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla. Platina-tason sertifikaattiluokitukseen yltää kolme prosenttia arvioiduista yrityksistä.  

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti löytyy myös Suomen Asiakastiedon ESG-raportilta Hyvän hallintatavan -sertifikaattina. ESG-raportoinnilla annetaan luotettavaa tietoa yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille yrityksen toiminnan vastuullisuudesta. ESG tulee sanoista Environmental, Social ja Governance ja tarkoittaa yritysten ympäristö- ja yhteiskuntavastuuta sekä hyvää hallintotapaa.

- Platina-tason sertifikaatti on osoitus meille, asiakkaillemme sekä muille yhteistyökumppaneillemme hyvin hoidetusta ja pitkäjänteisestä työstä. Sertifikaatti on myös tunnustus vastuullisesta toiminnasta, joten olemme ylpeitä kuuluessamme parhaista parhaimpien joukkoon, toteaa Teknowaren toimitusjohtaja Kai Kauto.