Teknowaren pilvipalvelu pitää sinut aina ajan tasalla turvavalaistusjärjestelmistäsi

Oletko tietoinen vastuullasi olevien turvavalaistusjärjestelmien tilasta? Rakennuksen omistajana tai haltijana olet pelastuslain nojalla vastuussa poistumisreittien toimivasta turvavalaistuksesta, jonka tehtävänä on mahdollistaa nopea ja turvallinen poistuminen kiinteistöstä häiriötilanteessa. Turvavalaistuksen toimintakunnossa pysyminen on varmistettava säännöllisellä testauksella, ja toimenpiteistä on tarvittaessa esitettävä dokumentit pelastusviranomaiselle valvontaa varten. Miten hoidat tämän ja vastaat viranomaisvaatimuksiin?

Meillä on ratkaisu, jonka avulla valvot kiinteistöjesi turvavalaistusta ajasta ja paikasta riippumatta sekä vastaat viranomaisvaatimuksiin. MyTeknoware-pilvipalvelustamme näet kaikki turvavalaistusjärjestelmäsi yhdellä silmäyksellä reaaliaikaisesti riippumatta siitä, onko kyseessä yksikkövalaisin- vai keskusakustojärjestelmä. Pilvipalveluun voit liittää rajattoman määrän kohteita. Voit myös tulostaa pilvipalvelusta tarvittavat testi- ja huoltoraportit ja esittää ne pyydettäessä viranomaisille.

Miksi MyTeknoware?

Kaikki tieto saatavilla nopeasti ja helposti

MyTeknoware on turvavalaistusjärjestelmien hallinnointi- ja raportointipalvelu, josta näet kaikkien kiinteistöjesi turvavalaistusjärjestelmien tilanteen yhdellä kertaa. Pilvipalveluna toimivaan portaaliin pääset kirjautumaan missä ja milloin tahansa ilman erillisiä ohjelmia. MyTeknoware valvoo turvavalaistusjärjestelmiä puolestasi ja lähettää ilmoitukset suoraan sähköpostiisi valitsemallasi aikavälillä.

Ajan- ja rahansäästö huoltotöissä

Palvelu kertoo turvavalaistusjärjestelmiesi tilan ja näyttää laitteiden sijainnin kiinteistössä. Näin tiedät tarvittavat varaosat etukäteen ja säästyt turhilta tarkistuskierroksilta.

Turvallinen tapa vastata viranomaisvaatimuksiin

Pilvipalvelu on turvallinen ja helppo tapa koota ja säilyttää viranomaisten vaatimat huolto- ja testipäiväkirjat. MyTeknoware on rakennettu Amazon AWS -järjestelmän päälle, mikä takaa tietoturvallisuuden ja ajantasaiset päivitykset.

Miten käyttöön?

MyTeknoware soveltuu niin olemassa oleviin kuin uusiinkin Teknowaren yksikkö- ja keskusakustojärjestelmiin, jotka ovat yhteensopivia pilvipalvelun kanssa. MyTeknowaren käyttöön tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja oman puhelimesi tai tietokoneesi. Palvelun käyttöönotto ei vaadi ennakkoinvestointeja MyTeknoware-lisenssin lisäksi.

Voit ostaa MyTeknowaren käyttöönoton palveluna, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain laitteiden asennuksesta. Meiltä saat myös huoltopalvelun, ja valvomme turvavalaistusjärjestelmiäsi puolestasi sekä teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Haluatko kuulla lisää? Jani Aalto (etunimi.sukunimi@teknoware.comTurvavalaistuksen myyntitiimistämme auttaa mielellään ja antaa lisätietoja. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä Janiin, niin jatketaan keskustelua.



Lue lisää MyTeknoware-pilvipalvelusta »